boskoop130312_ 10902.jpg

Menu

Lunch 3-gangen € 50,00

aangepaste wijnen: € 28,00

niet op zaterdag

 

Uit de grond 4-gangen € 75,00

aangepaste wijnen € 40,00

aangepaste topwijnen € 75,00

niet op vrijdag- en zaterdagavond

Uit de buik 5-gangen € 95,00

aangepaste wijnen € 50,00

aangepaste topwijnen € 75,00

 

Uit de buik 7-gangen € 130,00

aangepaste topwijnen € 95,00

Kaas i.p.v. dessert  € 7

Kaas als extra gerecht € 10

Bij aanpassingen aan het menu zijn wij genoodzaakt een supplement
aan te rekenen

 

Gelieve rekening te houden met onze openingsuren:

lunch: 12u-16u • diner: 19u-00u

boakoop2_ 25302.jpg
boakoop2_ 25209.jpg

Voorgerechten

3 bereidingen van langoustines € 55

 

Gelakte Oosterscheldepaling met gepofte ajuin en miso € 50

 

Tartaar van txogitxu met kaviaar € 60

 

Blauwe kreeft met eekhoorntjesbrood,witte boontjes en lardo    dagprijs

Hoofdgerechten

 

Tarbot op de graat (per 2 personen) € 65 pp

 

Txogitxu côte à l’os € 65

 

Parelhoen in 2 diensten (per 2 personen) € 50 pp

Nagerechten

Deze worden aan tafel voorgesteld. € 18,00

Kaaswagen  21,00

tarbot.jpg
boskoop130312_ 10703.jpg