boskoop130312_ 10902.jpg

Menu

Lunch 3-gangen € 55
niet op zaterdag en feestdagen

 

Uit de grond 4-gangen € 80
niet op vrijdag- en zaterdagavond

 

Uit de buik 5-gangen € 100

 

Uit de buik 7-gangen € 135

 

Aangepaste wijn (per glas) € 11

Aangepaste topwijn (per glas) € 15

 

Kaas i.p.v. dessert            € 8

Kaas als extra gerecht     € 16

 

Bij aanpassingen aan het menu
zijn wij genoodzaakt een supplement
aan te rekenen

boakoop2_ 25302.jpg
boakoop2_ 25209.jpg

Voorgerechten

3 verschillende bereidingen vanZeeuwse platte oesters €  55

 

Tartaar van txogitxu met hoeve ei en zwarte truffel € 65

 

Langoustines met ravioli van eekhoorntjesbrood en ricotta, Belgische saffraan € 55

 

Noordzeekrab met traag gegaarde knolselder, mierikswortel en mosterd    € 50

Hoofdgerechten

 

Tarbot op de graat (per 2 personen) dagprijs

 

Txogitxu côte à l’os € 65

 

Wildgerechten worden aan tafel voorgesteld door de chef         

Nagerechten

Deze worden aan tafel voorgesteld € 20

 

Kaaswagen    € 25

tarbot.jpg
boskoop130312_ 10703.jpg