boskoop130312_ 10902.jpg

Menu

Lunch 3-gangen 50,00 €

aangepaste wijnen: 28,00 €

niet op zaterdag

 

Uit de grond 4-gangen 75,00 €

aangepaste wijnen 40,00 €

aangepaste topwijnen 75,00 €

niet op vrijdag- en zaterdagavond

Uit de buik 5-gangen 95,00 €

aangepaste wijnen 50,00 €

aangepaste topwijnen 75,00 €

 

Uit de buik 7-gangen 130,00 €

aangepaste topwijnen 95,00 €

 

Kaas i.p.v. dessert  7 €

Kaas als extra gerecht 10 €

Bij aanpassingen aan het menu zijn wij genoodzaakt een supplement
aan te rekenen

 

Gelieve rekening te houden met onze openingsuren:

lunch: 12u-16u • diner: 19u-00u

boakoop2_ 25302.jpg
boakoop2_ 25209.jpg

Voorgerechten

3 bereidingen van langoustines     55 €

 

Witte pens met escargots en brandnetel     42 €

 

Oosterschelde kreeft met Belgische saffraan en lamsoor     dagprijs

 

Tartaar van txogitxu met kaviaar     60 €

Hoofdgerechten

 

Jonge eend in 2 diensten (per 2 personen)  50 € pp

 

Tarbot op de graat (per 2 personen) 65 € pp

 

Txogitxu côte à l’os   65 €

Nagerechten

Deze worden aan tafel voorgesteld. 18,00 €

Kaaswagen   21,00 €

tarbot.jpg
boskoop130312_ 10703.jpg