Menu
Lunch 3-gangen 49,00 €
aangepaste wijnen: 28,00 €
niet op zaterdag
Uit de grond 4-gangen 70,00 €
aangepaste wijnen 40,00 €
niet op vrijdag- en zaterdagavond
Uit de buik 5-gangen 90,00 €
aangepaste wijnen 50,00 €
aangepaste topwijnen 75,00 €
Uit de buik 7-gangen 125,00 €
aangepaste topwijnen 95,00 €
Kaas i.p.v. dessert 7 €
Kaas als extra gerecht 10€
Onze menu’s worden aan tafel voorgesteld.
Bij wijzigingen aan het menu zijn wij steeds genoodzaakt om een supplement aan te rekenen.

Voorgerechten
Coq / witloof / ganzenlever / knolselder 45 €
3 bereidingen langoustines 55 €
King krab / zeealgen / schorseneren / look / boter 42 €
Tartaar txogitxu / spiegelei / truffel 45 €
Hoofdgerechten
Tarbot / witloof / pastinaak / amandel 62 €
Kalfsworst met truffel en stoemp 45 €
Txogitxu cote à l’ os / ossenstaart / beendermerg 62 €
Alle wild gerechten worden aan tafel
voorgesteld door de chef
Nagerechten
Deze worden aan tafel voorgesteld. 16,00 €
Kaaswagen 20,00 €