Menu

Lunch 2-gangen 35,00 €

aangepaste wijnen 20,00 €

enkel ’s middags

Lunch 3-gangen 49,00 €

aangepaste wijnen: 28,00 €

enkel ’s middags

 

Uit de grond 4-gangen 70,00 €

aangepaste wijnen 40,00 €

niet op vrijdag- en zaterdagavond

 

Uit de buik 5-gangen 90,00 €

aangepaste wijnen 50,00 €

aangepaste topwijnen 75,00 €

 

Uit de buik 7-gangen 125,00 €

aangepaste topwijnen 95,00 €

 

Kaas i.p.v. dessert  7 €

Kaas als extra gerecht 10€

Onze menu’s worden aan tafel voorgesteld.
Bij wijzigingen aan het menu zijn wij steeds genoodzaakt om een supplement aan te rekenen.

Voorgerechten

3 bereidingen van langoustines 55,00 €

12 gr kH — 480 kcal

 

Lauwe Kalfskop / Groene Kruiden / Limoen    32,00 €

0,7 gr kH — 160 kcal

 

Coquilles / truffel / Schorseneer 42,00 €

15 gr kH 390 kcal

Koningskrab / Witte bonen / Butternut / Hazelnootboter  58,00 €

10 gr kH 120 kcal

Hoofdgerechten

 

Tarbot op de graat  62,00 €

16 gr kH — 656 kcal

Filet Pur / Merg / Ossenstaart / Sjalot 48,00 €

20,5 gr kH — 882 kcal

Cote à l’Os van Baskisch Rund   62,00 €

Runderen van 9 – 12 jaar oud, uitgeselecteerd door Txogitxu, per 2 personen

8 gr kH — 306 kcal

Kalfsworst met truffel / Stoemp       40,00 €

25,5 kH — 598 kcal

Gegrilde, gestoomde of gebakken vis, volgens marktaanbod en dagbereidingen

Deze worden door onze chef aan tafel voorgesteld. dagprijs

Nagerechten

Deze worden aan tafel voorgesteld. 16,00 €

 

Kaaswagen   20,00 €