

Menu
Lunch 3-gangen € 60
niet op zaterdag en feestdagen
Uit de grond 4-gangen € 85
niet op vrijdag- en zaterdagavond
Uit de buik 5-gangen € 105
Uit de buik 7-gangen € 140
Aangepaste wijn (per glas) € 12
Aangepaste topwijn (per glas) € 16
Kaas i.p.v. dessert € 9
Kaas als extra gerecht € 17
Bij aanpassingen aan het menu
zijn wij genoodzaakt een supplement
aan te rekenen


Voorgerechten
3 verschillende bereidingen van Zeeuwse platte oesters € 55
Tartaar van txogitxu met hoeve ei en zwarte truffel € 65
Langoustines met ravioli van eekhoorntjesbrood en ricotta, Belgische saffraan € 60
Noordzeekrab met traag gegaarde knolselder, mierikswortel en mosterd € 55
Hoofdgerechten
Tarbot op de graat (per 2 personen) dagprijs
Txogitxu côte à l’os € 68
Verdere suggesties worden aan tafel voorgesteld door de chef
Nagerechten
Deze worden aan tafel voorgesteld € 25
Kaaswagen € 30

