boskoop130312_ 10902.jpg

Menu

Lunch 3-gangen 50,00 €

aangepaste wijnen: 28,00 €

niet op zaterdag

 

Uit de grond 4-gangen 75,00 €

aangepaste wijnen 40,00 €

niet op vrijdag- en zaterdagavond

Uit de buik 5-gangen 95,00 €

aangepaste wijnen 50,00 €

aangepaste topwijnen 75,00 €

 

Uit de buik 7-gangen 130,00 €

aangepaste topwijnen 95,00 €

 

Kaas i.p.v. dessert  7 €

Kaas als extra gerecht 10 €

Onze menu’s worden aan tafel voorgesteld. Bij wijzigingen aan het menu zijn wij steeds genoodzaakt om een supplement aan te rekenen.

boakoop2_ 25302.jpg

Voorgerechten

Kingkrab / algen / girolles / tomaat  60 €

 

Oosterschelde kreeft / aubergine / kreeftvinaigrette   55 €

 

Witte pens / escargots / brandnetel / langoustine  48 €
 

Terrine eekhoorntjesbrood / ganzenlever / varkenspoot   48 €

Hoofdgerechten

 

Tarbot op de graat (per 2 personen) 65 € pp


Kalfsworst / kalfstong / kalfszwezerik  55 €

Txogitxu côte à l’os   65 €

Nagerechten

Deze worden aan tafel voorgesteld. 18,00 €

Kaaswagen   21,00 €

boskoop130312_ 10703.jpg