Menu

Lunch 3-gangen 49,00 €

aangepaste wijnen: 28,00 €

niet op zaterdag

 

Uit de grond 4-gangen 70,00 €

aangepaste wijnen 40,00 €

niet op vrijdag- en zaterdagavond

 

Uit de buik 5-gangen 90,00 €

aangepaste wijnen 50,00 €

aangepaste topwijnen 75,00 €

 

Uit de buik 7-gangen 125,00 €

aangepaste topwijnen 95,00 €

 

Kaas i.p.v. dessert  7 €

Kaas als extra gerecht 10€

Onze menu’s worden aan tafel voorgesteld.
Bij wijzigingen aan het menu zijn wij steeds genoodzaakt om een supplement aan te rekenen.

Voorgerechten

King Krab / paprika / yoghurt / tomaat 42 €

 

Pladijs / mossel / limoenblad / snijbiet    38 €

 

3 bereidingen langoustines 55 €

 

Oosterschelde kreeft / aubergine / zeekraal /
gegrilde sla en hand gerolde couscous     dagprijs

Hoofdgerechten

 

Tarbot / meisavooi / limoen 62 €

 

Baskisch kalf  / zwezerik / kalfsworst 45 €

 

Txogitxu  cote a l’os / ossestaart  / beendermerg 62 €

 

Aradoa kip / in 2 diensten / per 2 personen 58 €

Gegrilde, gestoomde of gebakken vis, volgens marktaanbod en dagbereidingen

Deze worden door onze chef aan tafel voorgesteld. dagprijs

Nagerechten

Deze worden aan tafel voorgesteld. 16,00 €

 

Kaaswagen   20,00 €