Pickup Kerstmenu
Voorgerechten
​
-
Oostendse kreeftensoep (kreeft, saffraan, witte vis, prei) 1L, €40
-
Gegrilde coquilles met aardpeer, peterseliewortel, pastinaak en zwarte truffel, €40
-
Salade van kreeft met knolselder, linzen, kombu en rapen, €40
-
Terrine van ganzenlever, kalfszwezerik, morilles en truffel. Compote van kweepeer en relish van wortel en amandel, €40
-
Terrine van ganzenlever natuur. Compote van kweepeer en relish van wortel en amandel, €40
Hoofdgerechten
-
Gegrilde tarbot met witloof en mosterd, knolselderpuree, €45
-
Zeetong op Normandische wijze, pomme duchesse, €45
-
Fazant Fine Champagne met chorseneren, bospaddenstoelen, spruiten en ajuin en huisgemaakte aardappelkroketten, €45
-
Poivrade van haas en ree met appel, veenbessen en huisgemaakte aardappelkroketten, €40
Desserten
​
-
Chocolade kerstbal met framboos en pistache, €20
-
Tarte tatin met gezouten karamelijs, €20
-
Kweepeer met yoghurt, witte chocolade en duindoornbes, €20
-
Bord kaas van Van Tricht, €30
​​