top of page
dsvb_kerst.jpg

Pickup Kerstmenu

Voorgerechten

  • Oostendse kreeftensoep (kreeft, saffraan, witte vis, prei) 1L, €40

  • Gegrilde coquilles met aardpeer, peterseliewortel, pastinaak en zwarte truffel, €40

  • Salade van kreeft met knolselder, linzen, kombu en rapen, €40

  • Terrine van ganzenlever, kalfszwezerik, morilles en truffel. Compote van kweepeer en relish van wortel en amandel, €40

  • Terrine van ganzenlever natuur. Compote van kweepeer en relish van wortel en amandel, €40 

 


Hoofdgerechten

 

  • Gegrilde tarbot met witloof en mosterd, knolselderpuree, €45

  • Zeetong op Normandische wijze, pomme duchesse, €45

  • Fazant Fine Champagne met chorseneren, bospaddenstoelen, spruiten en ajuin en huisgemaakte aardappelkroketten, €45

  • Poivrade van haas en ree met appel, veenbessen en huisgemaakte aardappelkroketten,  €40

 


Desserten

  • Chocolade kerstbal met framboos en pistache, €20

  • Tarte tatin met gezouten karamelijs, €20

  • Kweepeer met yoghurt, witte chocolade en duindoornbes, €20

  • Bord kaas van Van Tricht, €30

Afhalen op vrijdag 23 en zaterdag 24 december 2023 tussen 14u en 16u

bottom of page