menu

lunch 2-gangen: (enkel ’s middags): 35,00 €
aangepaste wijnen: 20,00 €


Uit de grond 3-gangen(niet op vrijdag- en zaterdagavond):49,00 €
aangepaste wijnen: 28,00 €


Uit de grond 4-gangen(niet op vrijdag- en zaterdagavond):65,00 €
aangepaste wijnen: 33,00 €


Uit de buik 5-gangen: 90,00 €
aangepaste wijnen: 40,00 €
aangepaste topwijnen: 70,00 €


Uit de buik 7-gangen: 115,00 €
aangepaste wijnen: 90,00 €


Kaas i.p.v. Dessert: 7,00 €
Kaas als extra gerecht: 10,00 €

 

Voorgerechten

  • 3 Bereidingen van Oosterscheldekreeft 52,00 €
  • Langoustines / burrata / limoen / kappers 42,00 €
  • Lauwe kalfskop / groene kruiden / limoen 32,00 €
  • Ganzenlever / Artisjok / Ossenstaart 38,00 €

Hoofdgerechten

  • Gegrilde, gestoomde of gebakken vis, volgens marktaanbod en dagbereidingen
    Deze worden door onze chef aan tafel voorgesteld. dagprijs
  • Tarbot op de graat 58,00 €
  • Filet pur / merg / ossenstaart / Sjalot 42,00 €
  • Cote à l’Os van Baskisch Rund 62,00 €
    Runderen van 9-12 jaar oud, Per 2 pers.
  • Kalfsworst met truffel en stoemp 40,00 €

Nagerechten

  • Deze worden aan tafel voorgesteld. 16,00 €
  • Kaaswagen   20,00 €

Fotograaf Heikki Verdurme geeft hier een impressie van onze gerechten.

Reacties zijn gesloten.