menu

Lunch 2-gangen: (enkel ’s middags): 35,00 €
aangepaste wijnen: 20,00 €


Lunch 3-gangen: (enkel ’s middags):49,00 €
aangepaste wijnen: 28,00 €


Uit de grond 4-gangen(niet op vrijdag- en zaterdagavond):70,00 €
aangepaste wijnen: 40,00 €


Uit de buik 5-gangen: 90,00 €
aangepaste wijnen: 50,00 €
aangepaste topwijnen: 75,00 €


Uit de buik 7-gangen: 125,00 €
aangepaste wijnen: 95,00 €


Kaas i.p.v. Dessert: 7,00 €
Kaas als extra gerecht: 10,00 €


Onze menu’s worden aan tafel voorgesteld.
Bij wijzigingen aan het menu zijn wij steeds genoodzaakt om een supplement aan te rekenen.

 

Voorgerechten

  • 3 Bereidingen van langoustines 45,00 €
  • Lauwe kalfskop / groene kruiden / limoen 32,00 €
  • Oosterschelde Kreeft / artisjok / peultjes / Belgische saffraan 48,00 €
  • Rode garnalen / burrata / kappers 40,00 €
  • Supplement 20gram Belgische kaviaar 40,00 €

Hoofdgerechten

  • Gegrilde, gestoomde of gebakken vis, volgens marktaanbod en dagbereidingen
    Deze worden door onze chef aan tafel voorgesteld. dagprijs
  • Tarbot op de graat 62,00 €
  • Filet pur / merg / ossenstaart / Sjalot 48,00 €
  • Cote à l’Os van Baskisch Rund 62,00 €
    Runderen van 9-12 jaar oud, Per 2 pers.
  • Kalfsworst met truffel en stoemp 40,00 €

Nagerechten

  • Deze worden aan tafel voorgesteld. 16,00 € – 20,00 €
  • Kaaswagen   20,00 €

Fotograaf Heikki Verdurme geeft hier een impressie van onze gerechten.

Reacties zijn gesloten.