Menu
Lunch 3-gangen € 60
niet op zaterdag en feestdagen
Uit de grond 4-gangen € 90
niet op vrijdag- en zaterdagavond
Uit de buik 5-gangen € 115
Uit de buik 7-gangen € 150
Aangepaste wijn (per glas) € 12
Aangepaste topwijn (per glas) € 16
Kaas i.p.v. dessert € 10
Kaas als extra gerecht € 17
Bij aanpassingen aan het menu
zijn wij genoodzaakt een supplement
aan te rekenen
Voorgerechten
Pâté en croute van mangalitza varken,
met kalfszwezerik, ganzenlever en pistache € 60
Ravioli van eekhoorntjesbrood met truffel € 65
Hopscheuten Temmerman
met gepocheerd ei en gepekelde kabeljauw € 60
Supplement 20 g kaviaar, € 40
Hoofdgerechten
Tarbot op de graat (per 2 personen) dagprijs
Txogitxu côte à l’os € 68
Verdere suggesties worden aan tafel voorgesteld door de chef
Nagerechten
Deze worden aan tafel voorgesteld € 25
Selectie kazen van onze kaasmeester € 30