top of page
boskoop130312_ 10902.jpg

Menu

Lunch 3-gangen € 60
niet op zaterdag en feestdagen

 

Uit de grond 4-gangen € 90
niet op vrijdag- en zaterdagavond

Uit de buik 5-gangen € 115

Uit de buik 7-gangen € 150

Aangepaste wijn (per glas) € 12

Aangepaste topwijn (per glas) € 16

Kaas i.p.v. dessert            € 10

Kaas als extra gerecht     € 17

 

Bij aanpassingen aan het menu
zijn wij genoodzaakt een supplement
aan te rekenen

boakoop2_ 25302.jpg
boakoop2_ 25209.jpg

Voorgerechten

Pâté en croute van mangalitza varken,
met kalfszwezerik, ganzenlever en pistache € 60

 

Ravioli van eekhoorntjesbrood met truffel € 65

 

Hopscheuten Temmerman
met gepocheerd ei en gepekelde kabeljauw € 60
Supplement 20 g kaviaar, € 40

Hoofdgerechten

 

Tarbot op de graat (per 2 personen) dagprijs

 

Txogitxu côte à l’os € 68

 

Verdere suggesties worden aan tafel voorgesteld door de chef        

Nagerechten

Deze worden aan tafel voorgesteld € 25

 

Selectie kazen van onze kaasmeester    € 30

tarbot.jpg
boskoop130312_ 10703.jpg
bottom of page